Om kursene

Lær hvordan du bruker øvelser for å styre hva du retter oppmerksomheten din på. Dette kan gi bedre selvfølelse, mestring, energi, livsglede og harmoni.

Øvelsene skal hjelpe mot for eksempel uro, bekymringer, konsentrasjonsvansker. Du kan få mer styring i eget liv. Mål  kan være å øke evne til å ha nytte av følelser og få et bedre forhold til seg selv og andre.

Du får mulighet til å bli bevisst på hva du trenger øvelser til, hva som passer for deg, og du kan plukke øvelser ut fra dette.

Introduksjonskursene gir inspirasjon og kunnskap for å komme i gang med verktøy. Det er mulighet for videregående kurs for påbygging.

Metoden som brukes for å hjelpe deg til å påvirke ditt fokus kalles mindfulness. Du lærer hvordan du gir deg selv instruksjoner som fungerer slik at du styrer ditt fokus. Fokuset kan for eksempel være egen pust, en lyd, en gjenstand, bevegelse eller tanker. Vi kan oppnå tilstedeværelse, en pause, ro, mestring av plagsomme følelser. Øvelser blir prøvd ut. Det blir også undervist i hva følelser påvirkes av.

Påmelding til kurs

Her kan du sikre deg plass på kurset som er annonsert på Facebook. Etter påmelding vil du bli kontaktet for nærmere informasjon og bekreftelse av påmelding.